Groepsreizen

Met onze Noord-Korea groepsreizen ben je ervan verzekerd van de organisatie van je reis in handen is van een expert. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de taal niet spreekt, want onze Noord-Korea groepsreis wordt begeleid door een Nederlandssprekende reisbegeleider. Doordat we een gespecialiseerde reisorganisatie zijn trekken we reizigers aan die de landen echt willen leren kennen. Het is onze ervaring dat onze groepen bestaan uit geïnteresseerde mensen, die met een open blik naar andere culturen kijken.

De reisbegeleider is er om er voor te zorgen dat alles op rolletjes loopt en om hulp en ondersteuning te bieden als er onverhoopt toch iets misgaat. Natuurlijk geeft de reisbegeleider tijdens de Noord-Korea groepsreis ook regelmatig achtergrondinformatie en duiding.

Als reiziger hoef je je bij onze Noord-Korea groepsreizen dus nergens zorgen om te maken. Je kunt onderweg optimaal genieten van alle mooie, nieuwe ervaringen die je opdoet.

Op dit moment zijn reizen naar Noord-Korea niet mogelijk. Maar we helpen je graag om alvast te dromen en te plannen voor wanneer dat wél weer mogelijk zal zijn. Hoe wij omgaan met COVID-19