Vaste reizen

Als Noord-Korea specialist bieden we je veel verschillende reismogelijkheden. Of je nu alleen, met z’n tweeën, met het gezin of met een groepje vrienden reist, er zit altijd wel een reisvorm tussen onze Noord-Korea reizen die bij jou past.

Join-in reizen

Wil jij naar Noord-Korea reizen, maar liever niet alleen? Sluit je dan aan bij onze join-in reis. Je kunt dan in een klein groepje gelijkgestemden naar Noord-Korea. Hierbij profiteer je van het prijsvoordeel en de gezelligheid van een groep.

Bekijk Join-in Reizen

Groepsreizen

Vind jij het prettig om in een groep te reizen? Onder begeleiding van een Nederlandssprekende reisbegeleider is je reis goed verzorgd en reis je zonder zorgen langs de hoogtepunten van Noord-Korea.

Bekijk Groepsreizen

Individuele rondreis

Zoek je inspiratie voor Noord-Korea reizen, kijk dan bij onze individuele rondreizen. Je reist dan net als bij de bouwstenen individueel, maar je hoeft niet na te denken over welke plekken je met elkaar zou willen combineren. We hebben de meest gekozen Noord-Korea rondreizen voor je op een rijtje gezet.

Bekijk Individuele Reizen

Bouwstenen

Het hart van Your Planet ligt bij de bouwstenen. Je kiest zelf welke bouwstenen je voor jouw Noord-Korea reis zou willen doen en onze reisspecialist gaat voor je aan de slag om een reisvoorstel te maken.  Je hebt je reis op deze manier helemaal zelf in de hand en kunt tegelijkertijd rekenen op de expertise van onze reisspecialist.

Bekijk Bouwstenen