Noord-Korea reispresentatie

VUL HET FORMULIER IN (IETS NAAR ONDER) OM JE AAN TE MELDEN

Vrijdag 30 maart 2018

Dit jaar wordt een bijzonder jaar voor Noord-Korea.

Het land bestaat 70 jaar en dat zal op 9 september groots gevierd worden.

De Arirang mass games zullen terugkomen, een spektakel dat zijn weerga niet kent in de wereld.

Arirang mass games

En dan is er ook nog de toenadering op internationaal politiek vlak, waardoor de sfeer rond Noord-Korea in een positiever licht is komen te staan.

Dat maakt 2018 een bijzonder jaar om Noord-Korea te bezoeken.

Maar misschien heb je nog wel vragen of twijfels voordat je jouw reis naar Noord-Korea boekt.

Kom dan naar onze gratis reispresentatie op vrijdag 30 maart 2018 (Goede Vrijdag). Al onze 2018 reizen komen aan bod. Meld je onderaan deze pagina aan om erbij te zijn. Wees er snel bij want we hebben ruimte voor slechts 12 mensen.

Pioniersreis

We bespreken onder meer onze Pioniersreis. Deze uitgebreide groepsreis organiseren we slechts één keer per twee jaar, voor reizigers die voor de ultieme Noord-Korea ervaring gaan. De reis heeft gegarandered vertrek.

Het meest bijzondere onderdeel van deze reis is de grensovergang van Rusland naar Noord-Korea. Deze grens steken we per trein over. Tijdens de grensovergang zul je een stukje ongepolijst Noord-Korea zien, want men is hier aan de grens nog helemaal niet ingesteld op toeristen. Dat maakt deze reis zo’n unieke kans; je ziet hoe Noord-Korea werkelijk functioneert.

Noord-Korea fiets- en andere join-inreizen in 2018

Daarnaast komen de Noord-Korea fietsreizen aan bod, onze join-in Victory Day (gegarandeerd vertrek) en onze speciale Mt. Paektu & 9 september reis.

Tips en achtergronden

Tijdens de reispresentatie krijg je uitgebreid te horen wat je te wachten staat tijdens een reis door Noord-Korea. Je krijgt niet alleen tips en advies, maar we geven je ook achtergrondinformatie over het land. Natuurlijk vertellen we je ook wat wij doen om de reis extra speciaal te maken.

De presentatie wordt gegeven door Leonieke Glasbergen, oprichter van Your Planet.

Reserveer je plek

Datum: 30 maart 2018
Tijd: 16:00 uur
Locatie: Hilversum

We komen samen op ons kantoor in Hilversum, om de hoek van het iconische Dudok raadhuis. In de omgeving is (betaalde) parkeergelegenheid. Er zijn slechts twaalf plaatsen beschikbaar.

Het NS treinstation ligt op ongeveer een kwartier loopafstand. Tip: met een OV fiets ben je er in vijf minuten.

Na aanmelding ontvang je een email met het exacte adres.