Onze interactieve kaart is niet beschikbaar voor jouw mobiel. Als je een tablet hebt, draai deze dan horizontaal, of bezoek deze website op je computer.
boeddhistische Bohyon temple,Tripitaka, Mount Myohyang, DPRK, Boeddhistische tempel, www.yourplanettravel.nl

Mt. Myohyang

Voeg bouwsteen toe

Excursie vanuit Pyongyang

Deze bouwsteen doe je als excursie vanuit Pyongyang. Het is ongeveer tweeënhalf uur rijden naar de Myohyang bergen, een mooie route.

Je komt hier voor de vriendschapshallen, een collectie van de vreemdste snuisterijen, allemaal giften aan Kim Il Sung en Kim Jong Il.

Minstens zo indrukwekkend is de mooie omgeving die in de zomer heerlijk geurt naar juniper. Je maakt een wandeling naar een vallei en bezoekt een oude Boeddhistische tempel.

Overnachtingen

 • 1 nacht in goed hotel in Pyongyang

Programma

 • Volledig excursieprogramma met twee gidsen en chauffeur

Maaltijden

 • Ontbijt, lunch en diner

Duur

1 dag, 1 nacht

Prijs

€ 178 per persoon, vanaf 2 personen

Programma in ‘t kort

Dag 1: Deze bouwsteen begint ‘s ochtends. Je start vanuit Pyongyang en rijdt in ongeveer tweeënhalf uur naar Mt. Myohyang. Je bezoekt de Friendship Exhibition, de Bohyon tempel en maakt een wandeling naar de Manpok vallei. Aan het eind van de middag rijd je terug naar Pyongyang.

Dag 2: Vervolg van de reis.

Dag 1: Mt. Myohyang

Geurige berg

Je verlaat de stad en rijdt in ongeveer tweeënhalf uur door het mooie Noord-Koreaanse landschap naar de heilige Mount Myohyang, wiens naam “geurige berg” betekent.

Vriendschappen vanuit de gehele wereld

Noord Korea_rondreis_vakantie_Korea reizen_Friendship exhibitionOp de berg bezoek je de International Friendship Exhibition. De Exhibition bestaat uit twee reusachtige gebouwen, in traditioneel Koreaanse stijl gebouwd, waarin alle giften worden bewaard die ooit aan President Kim Il Sung en aan zijn zoon Kim Jong Il, gegeven zijn.

De gidsen zullen je uitleggen dat Kim Il Sung de vriendschapshallen heeft laten bouwen als gift voor het volk. Alle giften en eerbetuigingen die hij ooit ontving behoren aan het Koreaanse volk.

De vreemdste dingen zitten erbij. Zo kun je televisies, computers en meubilair tentoongesteld zien, maar ook gepantserde treinwagons, giften van Stalin en Mao. Het is alsof je de schatkamers van Noord-Korea bezoekt.

Boeddhistisch erfgoed

Your Planet Travel, Boeddhistisch erfgoed Noord Korea, jouwnoordkoreareis.nlVeel ouder dan de Friendship Exhibition is de Boeddhistische Bohyon tempel die zich ook op Mount Myohyang bevindt.

Heel bijzonder is dat zich hier het archief bevindt met de 80 000 stuks tellende Tripitaka. De Tripitaka bevat oude Boeddhistische geschriften en literatuur uit de Koreaanse Koryo en Ri dynastiën.

Wandelen

Je maakt een mooie wandeling naar de Manpok vallei.

Aan het eind van de middag rijd je weer terug naar Pyongyang waar je slaapt in een goed hotel.


Dag 2: Vervolg reis

Je vervolgt je reis met een volgende bouwsteen.

 • Hotel in Pyongyang

  Je verblijft in één van de beste hotels van het land, in het centrum van Pyongyang. In het hotel zijn allerlei faciliteiten aanwezig. Je kunt e-mail versturen (maar niet ontvangen), internationaal telefoneren, er zijn (souvenir)winkels en diverse mogelijkheden voor.

   

   

   

   

   

Voeg bouwsteen toe

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Be the first to review “Mt. Myohyang”