Onze interactieve kaart is niet beschikbaar voor jouw mobiel. Als je een tablet hebt, draai deze dan horizontaal, of bezoek deze website op je computer.
Beijing, China, op weg naar Noord Korea, jouwnoordkorearesi.nl

Beijing

Voeg bouwsteen toe

Beijing, een goed begin

Beijing is de dichtst bij Noord-Korea gelegen stad die vanuit huis is aan te vliegen. De meeste reizigers reizen daarom via Beijing naar Noord-Korea. Helemaal geen straf, want Beijing is een geweldig leuke stad.

Heb je weinig tijd en wil je je beschikbare dagen zoveel mogelijk in Noord-Korea besteden? Geen probleem. Eén nacht in Beijing is namelijk al voldoende.

Overnachtingen

 • 1 nacht in een hotel naar je keuze

Programma

 • Privéchauffeur van de luchthaven naar je hotel op de dag van aankomst
 • Privéchauffeur van je hotel naar het treinstation of de luchthaven op de dag van vertrek

Maaltijden

 • Ontbijt

Duur

2 dagen, 1 nacht

Prijs

€ 134,- Per persoon, vanaf 2 personen

Programma in ‘t kort

Dag 1: Vervoer van de luchthaven of het treinstation naar het centrum van Beijing, waar je incheckt in het hotel naar je keuze.

Dag 2: Vertrek richting Noord-Korea. Transfer naar het treinstation of de luchthaven. Je kunt met de trein naar Noord-Korea reizen, of rechtstreeks naar Pyongyang vliegen.

Je kunt je verblijf in Beijing gemakkelijk verlengen. Bij het toevoegen van de bouwstenen kun je dit aangeven.

Dag 1: Aankomst Beijing

Beijing korte variant

Bij aankomst op de luchthaven word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel brengt. Dat is wel zo handig, in een stad waar taxichauffeurs nauwelijks een woord Engels spreken en veel hotels niet weten te vinden.

Onze chauffeur brengt je snel en efficiënt naar je hotel. Je checkt in hebt de rest van de dag om rustig te acclimatiseren.


Dag 2: Naar Noord-Korea

Op naar Noord-Korea

Als je met het vliegtuig naar Noord-Korea reist dan word je al vroeg opgehaald door onze chauffeur die je naar de luchthaven brengt. Als je met de trein reist dan kun je rustig aandoen. Je vertrekt in dat geval ‘s middags.


Langere tijd in Beijing

Je verblijf in Beijing verlengen

Beijing Tempel van de Hemel www.jouwnoordkoreareis.nlIn Beijing is zoveel te zien en te doen dat je er makkelijk een week voor uit kunt trekken. We hebben Bouwsteen Beijing kort gehouden zodat je al je tijd kunt richten op Noord-Korea maar als je de mogelijkheid hebt om het wat rustiger aan te doen dan raden we je van harte aan om een paar dagen voor Beijing uit te trekken.

Beijing: traditie en ontwikkeling naast elkaar

Als hoofdstad van China is Beijing rijk aan historie, terwijl de stad tegelijk zeer modern is. Naast de oude wijkjes (de hutongs) waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, verrijzen nieuwe appartementencomplexen en moderne architectonische hoogstandjes zoals de stadiums “the ice cube” en de “birds nest” die voor de Olympische Spelen van 2008 gebouwd zijn.

Bekende hoogtepunten zijn de Chinese Muur, de Verboden Stad, de Tempel van de Hemel, de hutongs, en de Lama en Confucius tempels. Maar er is nog veel meer te zien. Om je een paar uurtjes onder te dompelen in Chinese cultuur raden we je aan om een ochtend door te brengen in een park: een bijzondere beleving.

 

 • Sfeervol courtyardhotel in Beijing

  Kies voor dit hotel voor een gunstig geprijsd middenklasse courtyardhotel, midden in een gezellige hutongwijk met traditionele winkeltjes en restaurants in de omgeving. Op vijf minuten loopafstand bevindt zich een metrostation.

  Er wordt in beperkte mate Engels gesproken.

    Courtyard hotel Beijing Groepsreis Pioniersreis Your Planet
 • Wandel op de Chinese Muur

  Bij deze dagexcursie word je ‘s ochtends vroeg bij je hotel in Beijing opgehaald door een gids en chauffeur. Je rijdt de stad uit richting een afgelegen deel van de Chinese Muur. Het is ongeveer 2,5 uur rijden. Best een eind, maar daardoor kom je ook op een deel van de Muur waar maar weinig mensen komen. Je kunt daardoor de Chinese Muur in rust ervaren. Bovendien bevindt zich hier één van de mooiste delen van de Chinese Muur

  Je kunt uren wandelen van wachttoren naar wachttoren. Ondertussen vertelt je gids je over de geschiedenis van de Muur. Wanneer je voldoende gezien hebt draai je je weer om en loop je terug. Je kunt zelf aangeven hoe lang je op de Chinese Muur wilt blijven. Je kunt het dus ook kort houden.

  Weer terug in Beijing kan je gids je, als je het leuk vindt, nog meenemen naar de Olympische Tuin, waar je de “ice cube” en de “birds nest” kunt zien, indrukwekkende stadiums die gebouwd zijn voor de Olympische Spelen van 2008.

  Entreegelden, een kaartje voor de kabelbaan en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen.

  Prijs: € 175,- pp bij 2 personen

  Afgelegen Chinese Muur  

Voeg bouwsteen toe

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Be the first to review “Beijing”