Mass Games terug in 2019

De Mass Games komen terug!

In navolging van de opvoering van de mass games vorig jaar worden we in 2019 wéér getrakteerd op zo’n verbluffend spektakel. De Mass Games zullen weer terugkomen.

Mass Games in september

De periode dat de mass games zullen worden opgevoerd is momenteel nog onzeker. We verwachten dat de shows in ieder geval in september zullen plaatsvinden. Mogelijk dat er al in augustus mee gestart wordt en dat er een uitloop tot in oktober zal zijn. Zodra we hier bevestiging van hebben zullen we dat op deze pagina bekendmaken.

Het is onze verwachting dat je in ieder geval met deze reizen de mass games zult kunnen meemaken:

Wat zijn de Mass Games?

Het is een spectaculaire voorstelling waar meer dan 100.000 artiesten aan meedoen. Indrukwekkende choreografiën, begeleid door muziek en projecties, tegen een achtergrond van een levend mozaïek zorgen ervoor dat je ogen tekortkomt. De mass games bijwonen is echt een overweldigende ervaring.  Je leest meer over de Noord-Koreaanse Mass Games in deze blog.

Oogstfeest & Mass Games Noord-Korea

 

Lees meer verhalen