Gezamenlijke verklaring van Noord-Korea reisorganisaties over de Pyongyang Marathon in 2017

Recentelijk beweerde één van onze collega-reisorganisaties voor Noord-Korea dat zij de exclusieve rechten hebben gekregen om buitenlandse amateurrenners te registreren in de 2017 Pyongyang Marathon. Deze bewering is compleet onjuist. Zowel de Pyongyang Marathon Commissie als het Noord-Koreaanse Ministerie van Sport hebben dit bevestigd. We weten niet waarom één van onze collega-reisorganisaties ervoor gekozen heeft om die verklaring te fabriceren.

De Pyongyang Marathon is een geweldig evenement, dat sinds 2014 is opengesteld voor buitenlanders. Als reiziger kun je kiezen uit diverse reisorganisaties die officieel toestemming hebben om je deelname aan de Pyongyang Marathon te organiseren. Deze organisaties zijn onder meer Your Planet, Uri Tours, Young Pioneer Tours, Lupine Travel, Korea Konsult, Juche Travel Services en KTG Tours. Gezamenlijk hebben deze reisorganisaties duizenden hardlopers geholpen om deel te nemen aan de Pyongyang Marathon en dat zullen ze blijven doen in 2017 en daarna.

Bereid je goed voor op een reis reis naar Noord-Korea en kies voor een reisorganisatie die je vertrouwt. Er is een hoop mis- en desinformatie op Internet als het gaat om reizen naar Noord-Korea en sommige reisorganisaties zijn bereid hier misbruikt van te maken. Wij zijn dat niet.

13 mei 2016

Ondertekend door:

YOUR PLANET (jouwnoordkoreareis.nl)
URI TOURS
YOUNG PIONEER TOURS
LUPINE TRAVEL
KOREA KONSULT AB
JUCHE TRAVEL SERVICES
KTG TOURS

In 2017 zal de Pyongyang Marathon op zondag 9 april plaatsvinden. Klik hier voor een fotoverslag van de Marathon van 2016 en voor de voorinschrijving voor de Marathon van 2017. Zodra we het reisprogramma voor 2017 klaar hebben krijg je eerste keus om te boeken. Mis het niet!

Start Pyongyang Marathon Noord-Korea Kim Il Sung stadion www.jouwnoordkoreareis.nl

Lees meer verhalen