Reisverslag rondreis Noord-Korea: Chris en Marleen

Reisperiode: Augustus 2012
Jouw Noord-Korea reizigers: Chris en Marleen
Vakantiebestemming: Noord-Korea en China
Bouwstenen: Beijing – Noord-Korea – Beijing
Reisduur: 16 dagen


Hoi Leonieke!

Afgelopen maandag zijn we terug gekomen van onze reis. Het was echt fantastisch!

We konden het ongelooflijk goed vinden met onze gidsen Mr. Pak en Mrs. Ri. Dit heeft ervoor gezorgd dat we hele speciale momenten met onze gidsen hebben meegemaakt. Zo hebben ze ons bijvoorbeeld een keer uitgenodigd om in het folk hotel (in Keasong) tot ‘s avonds laat na te borrelen onder het genot van bier en chocola.

Vanwege de overstromingen en verbouwingen konden er helaas een aantal dingen niet doorgaan. Hiervoor zijn prima alternatieven gevonden in overleg met de gidsen en we hebben ons geen moment verveeld! Alles aan deze reis was positief, we kunnen gewoon geen negatieve punten vinden eigenlijk! 🙂

Noord-Koreaanse gidsenMarleen heeft gedurende de reis een boek bijgehouden met alles wat we hebben meegemaakt. Uiteindelijk gaan we hier een reisverslag van maken. Deze krijg je uiteraard te lezen! 🙂

Wij willen in de toekomst zeker weten weer naar Noord-Korea (waarschijnlijk met vrienden die ook enthousiast zijn geworden). Uiteraard kiezen we dan weer voor Your Planet. Alles was perfect geregeld en liep op rolletjes! Onze complimenten daarvoor!

 

Lees meer verhalen