Reisverslag Rusland,China en Noord-Korea: Serge en Tim

Reisperiode: mei 2011
Jouw Noord-Korea reizigers: Serge en Tim
Vakantiebestemming: Rusland, China en Noord-Korea
Bouwstenen: Moskou, Baikalmeer, Shenyang – Noord-Korea – Beijing
Reisduur: 23 dagen


Hallo Leonieke,

Allereerst dankjewel voor de welkom thuis kaart.

Noord-KoreaDan de reis, als echte Nederlanders zou ik nu iets moeten verzinnen om te klagen. Maar er is niets te verzinnen, we hebben het WAANZINNIG gehad. Ongelofelijke mooie reis, alles klopte gewoon, overal alles netjes geregeld, prachtige hotels en verblijven. De leukste mensen tegengekomen. Met andere woorden SUPER TOP. Ik ben al begonnen om Chinees te gaan leren, aangezien chinezen in Beijing nog nooit een westerling hadden ontmoet die de taal zo goed uitsprak. Wil er z.s.m. weer naar toe.

We kunnen dus niet anders dan concluderen dat je ons een topreis in elkaar hebt gezet. waarvoor oprecht dankje wel. Het moeilijkste stuk van de muur beklommen met de gids, zelfs zij was nog nooit tot het eind gekomen, Heb nu nog spierpijn 🙂

Nog een ding, Miss Han, onze schat van een gids in Noord-Korea (DPRK) was jarig toen wij er waren en natuurlijk konden we daar niets voor haar kopen, ze vertelde dat ze binnenkort weer via jou toeristen kreeg, of diegenen dan een cadeautje mee kunnen nemen om het haar namens mij en Tim kunnen overhandigen.

Serge en Tim

 

 

 

 

 

 

Terug naar reisverslagen

Lees meer verhalen